top of page

Bromfietsrijles

Leren brommer/scooter rijden, veel leerlingen en ouders zeggen vaak 'wat moet je

hiervoor kunnen?' 

Het antwoord hierop is eigenlijk simpel: De omgeving het gevoel geven dat ondanks je onervarenheid jezelf zo veilig en onopvallend mogelijk door het verkeer kunt bewegen zonder dat je hierdoor opvalt.


Veiligheid en doorstroming: als instructeur dan wel het CBR vinden wij het belangrijk dat een leerling weet waar hij mee bezig is. Dat de cursist snapt hoe het veilig blijft en dat de verkeersstromen hier geen onnodige hinder van ondervinden. Zorgen dat de leerling doorrijdt waar het kan en leert rustig te rijden waar het moet.

De bromfietsrijlessen worden 1 op 1 gegeven. Zodat jij 5 uur de instructeur voor jezelf alleen hebt. Wanneer een leerling handig is, verkeersinzichtelijk en lichte praktijk ervaring heeft kun jij al slagen met 5 uur rijles! 

De les start bij ons op de rijschool in Heino, hier kun je gratis beschermende kleding en een helm lenen. Vervolgens rijden wij samen met de lesscooters naar Zwolle waar het examen plaats gaat vinden.


Onderweg hier naartoe leren wij jou al punten aan die je moet weten voor het examen, denk aan: de juiste manier van besturing, kijken, spiegelen en je positie. Wanneer je dan Zwolle in rijdt zul je merken, dat de rust van het buitengebied ideaal is om bovenstaande zaken goed onder de knie te krijgen. Zodat het rijden in de stad geen lastige uitdaging meer gaat vormen!


 Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

Les pakket 1 met theorieboek

5 uur les + praktijk examen + theorieboek (incl. 10 uur 50 oefenexamens)

€ 535,-

of 

Les pakket 2 zonder theorie boek

5 uur les + praktijk examen

€ 496,-

Praktijkles per uur:                                      € 59,50

Praktijkexamen:                                        € 206,00

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Voor de gezondheidsverklaring van het CBR klik hier.

bottom of page