+31(0)38 458 07 97

KOETSIER Rijopleidingen 
Zerboltstraat 2G,
8022 RX Zwolle

©2019 by KOETSIER Rijopleidingen.

In het verleden heb ik de opleidingen MBO 4 afgerond en HBO gestudeerd in Groningen. In 2012 ben ik na het studeren in Groningen en verloop van de crisis in de rijles wereld gerold, door mijn grote hobby motorrijden! Alles wat rolt en rijdt trekt al sinds mijn kindertijd mijn interesse.


KOETSIER Rijopleidingen is gestart uit liefde voor het vak, maar als instructeur zit ik al langer in het vak, in 2012 heb ik de opleidingen afgerond tot auto- en motorinstructeur. Daartoe heb ik bij verschillende rijscholen in de steden Zwolle/ Kampen en Deventer gewerkt, wat er nu voor zorgt dat ik deze steden en omliggende dorpen als mijn broekzak ken.

De verschillende rijscholen hebben mij de afgelopen jaren veel geleerd. Van jeugdigen die net 16 zijn en voor hun bromfiets rijbewijs gaan, maar niet durven op te stappen, van jongens en meiden die er alles aan willen doen om in één keer te slagen, tot aan oudere dames en heren die wat verder op leeftijd zijn en willen worden bijgespijkerd in de leerstof! Je bent tenslotte nooit te oud om iets nieuws te leren!

Het vak wordt naar mijn idee nog leuker door de verschillende soorten mensen, je komt ze tegen uit alle lagen van de bevolking. Het blijft altijd een uitdaging die je samen met elkaar aangaat! 


Als instructeur vindt ik het belangrijk dat een cursist ook echt iets leert in zijn of haar opleiding. Het kost iets, maar de manier waarop je iets leert is ook belangrijk. De ene cursist is natuurlijk ook weer niet de andere cursist. Wanneer ik les geef probeer ik daar zoveel mogelijk op in te spelen. Ik ben streng als dat moet, maar relaxed als dat kan. Gelukkig wordt dit als een zeer prettig manier ervaren. Belangrijk in het lesgeven vindt ik, dat duidelijk overkomt wat je bedoeld: denk aan veiligheid in het verkeer, inzicht krijgen in drukke situaties, door leren rijden waar dat kan en rustig rijden waar het moet. Om uiteindelijk overal te wereld zelfverzekerd achter het stuur te kunnen kruipen! Wanneer ik denk dat een leerling er klaar voor is, gaat deze pas op examen, dit resulteert er in dat ik altijd rond een slagingspercentage zit van rond de 87%.


Ik ben een motorrijder in hart en nieren en rij ongeveer 30.000 km. per jaar. Met mooie reizen in m'n uppie naar het onbekende (Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Luxemburg, Oostenrijk en België) 


De ervaring die ik heb opgedaan met motorreizen, de bijzondere plekken die ik heb mogen ontdekken wil ik graag delen met de enthousiaste rijders onder ons! 

Is het nou voor een training om meer ervaring te krijgen in het rijden of mee te kunnen naar de leukste motorhotels? Het is in ieder geval de moeite waard om eens verder te kijken op deze site! 

 

Contact

KOETSIER Rijopleidingen 
Zerboltstraat 2G,
8022 RX Zwolle

+31(0)38 458 07 97