top of page
Reviews KOETSIER rijopleidingen
Nu bekijken
​Rijangst of een opfriscursus voor de motor: Video Player

Rijangst of een opfriscursus voor de motor 

Motorrijden is iets moois waar je van kunt genieten, maar waar je zeker altijd goed moet blijven opletten. Nu kan het zijn dat je door de jaren heen de focus verliest of juist angst opbouwt.


Speciaal hiervoor biedt KOETSIER Rijopleidingen verschillende lespakketten aan waar je uit kunt kiezen. Kom je er niet uit of wil je extra advies? Neem dan contact met ons op! 

Opfriscursus 1 dag

6 uur rijden met instructeur. De dag begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Je begint met enige basisvaardigheden op je eigen motor op een eigen oefenterrein. Wanneer je deze goed onder de knie hebt, gaan we een toertocht  rijden met verschillende verkeerstechnische onderdelen. Ook leer je praktische  'kijk tips' en posities waar je in het verkeer rekening mee kunt houden! Natuurlijk zal een goede lunch niet ontbreken. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen  er maximaal twee personen aan de training deelnemen.

Prijzen:

Opfriscursus:
6 uur rijles (4 x rijles van 1.5 uur per les) € 320,- pp.

(Les kan worden opgedeeld in meerdere lessen uitgaande van minimaal 90 minuten per les).

Rijangst

Heeft u in de loop van de jaren rijangst opgebouwd voor de motor of heeft u al jaren geen meter meer gereden? Bij KOETSIER Rijopleidingen bieden wij hier speciale heropstappers  pakketten vooraan. KOETSIER neemt u gedurde 6 uren aan de hand om het vertrouwen weer terug te winnen. Wij starten op een eigen oefenterrein en bij voldoende vertrouwen gaan wij verder de openbare weg met u op. U kunt rijden op lesmotoren waar u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u ten val komt, daarnaast kunt u gebruikmaken van motorkleding en volgen wij u per motor. Om de stof zo goed mogelijk te kunnen beheersen raden wij minimaal 4 rijlessen aan van anderhalf uur. Op deze manier kunt u op een rustige manier weer wennen aan de motorfiets en het vertrouwen terug krijgen!

Heropstapperspakket:
6 uur rijles (4 x rijles van 1.5 uur per les) € 320,- pp.

(Les kan worden opgedeeld in meerdere lessen uitgaande van minimaal 90 minuten per les).

​Rijangst of een opfriscursus voor de motor: Cursussen
motorleerling KOETSIER RIJOPLEIDINGEN.jp
​Rijangst of een opfriscursus voor de motor: Portfolio
bottom of page